Body & Mind | learn & grow

Body & Mind: Learn & Grow (Retreats)

Sta open voor verandering en persoonlijke groei

Om veranderingen aan te brengen in je leven, moet je oude patronen zien te doorbreken. Misschien heb je inmiddels al eerste stappen gezet; bijvoorbeeld met Dance & Fun lessen of Walk & Talk wandelsessies. Toch merk je dat het écht loskoppelen van je routines en patronen niet voldoende lukt, omdat je verbonden blijft met de mensen om je heen en je vaste structuren. Pas wanneer je uit je vertrouwde omgeving bent, dan sta je écht open voor veranderingen.

Ga mee op transformatiereis! Een intensieve retreat van meerdere dagen met als doel jou te helpen ontdekken hoe jij je leven vorm wilt en kunt geven. De retraies worden in Bulgarije ge organiseert. Op een onbekende plek bekijk je jezelf en je situatie in een nieuw licht en dat is een belangrijke stap in jouw transformatie. Tijdens de retreat begeleid ik jou en je groepsgenoten op basis van mijn 5 stappenmodel: van zelfbewustzijn naar zelfliefde.

Hoe ziet een Learn & Grow (Retreats) eruit?

Bij Body & Mind by Vanja staat beweging centraal, dat geldt ook voor het programma van de retreats. Allerlei soorten fysieke én mentale bewegingsvormen komen aan bod. Daarnaast hebben we groepsgesprekken, maar ook individuele coachinggesprekken als je daar behoefte aan hebt. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor ontspanning, bezinning en tijd voor jezelf. Wandelen, kletsen met je mede-deelnemers, lekker eten, lezen; net waar jij behoefte aan hebt en wat je helpt bij jouw persoonlijke groei.

Zo blijf je je in de juiste richting bewegen

Na een aantal dagen ga je vol energie, inzichten en ideeën weer naar huis. Nu is het belangrijk om dat gevoel, de passie, de voornemens vol te houden en je nieuwe koers voort te zetten. Tijdens de retreatdagen bespreken we daarom ook welke concrete stappen je kunt zetten om je nieuwe pad te blijven volgen, niet in oude patronen te verzanden. Blijf ook verbonden met Body & Mind by Vanja. Schrijf je bijvoorbeeld in voor Dance & Fun lessen of plan eens een wandelcoachingsessie.

"Vanaf dat ik 1 jaar was, heb ik veel traumatische dingen meegemaakt. Toen ik 40 jaar was, bleek dat ik het complexe posttraumatisch stresssyndroom had ontwikkeld. Vijf jaar traumatherapie met veel EMDR-behandelingen hebben al aardig wat gedaan, maar ik voelde dat er nog veel in mijn lijf vastzat. Body & Mind dance maakt dat ik meer contact met mijn lichaam krijg. Na de les voel ik die blije, open energie de rest van de dag. Ook voel ik altijd dat er meer ruimte in mijn borst en schouders is. Mezelf mogen zijn en een blij en soepel lichaam en hoofd is wat Body & Mind dance met mij doet. Ik hoop het nog lang te doen. En zeker met Vanja!"

Esther

Waarom Learn & Grow (Retreats)?

  • Kom uit je vertrouwde omgeving om vastgeroeste patronen te doorbreken.
  • Ontmoet nieuwe mensen.
  • Verblijf 3 tot 10 dagen op een prachtige locatie in Nederland of in Bulgarije.
  • Het is een cadeautje aan jezelf; een volledig verzorgd arrangement.
  • Intensieve sessies maar ook tijd voor jezelf en ruimte voor dat waar jij behoefte aan hebt.
  • Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, frisse ideeën en concrete doelen en plannen.

Bekijk ook:

Body-Mind-Dance-Fun-roze

Dance & Fun lessen

Iedere vrouw kan meedoen aan Dance & Fun; jong en oud. De vloeiende dansbewegingen komen steeds terug in een ander ritme, combinatie en op een andere melodie. Voel wat het met je doet en vooral: heb plezier! Je mag helemaal jezelf zijn en dansen zonder prestatie.

Je kunt live fysiek meedoen aan de Dance & Fun lessen op diverse locaties, maar je kunt ook OnLive lessen op afstand volgen.

Body-Mind-Walk-Talk-roze

Walk & Talk wandelcoaching

Wandelen in de natuur is dé manier om rust in je hoofd te krijgen, te reflecteren en jezelf letterlijk in beweging te zetten. Wandelen kun je natuurlijk altijd en overal alleen doen, maar juist als je toe bent aan verandering is een goed gesprek tijdens een wandeling heel waardevol.

Met Walk & Talk gaan we samen op pad. Dat kan in groepsverband of individueel met mij als jouw persoonlijke wandelcoach.

Body & Mind by Vanja

Meld je nu aan en ontvang inspirerende nieuwsbrieven en blogs, die je elke dag kan gebruiken, rechtstreeks per e-mail. Na aanmelden ontvang je ook direct mijn e-book

‘365 tips, quotes en wijsheden’.

Ik wens je nu vast veel leesplezier!