Body & Mind | dance & fun

Body & Mind: Dance & Fun (Yoga Dance)

Zet je lichaam en geest in beweging

Ondanks alles wat je bereikt hebt in je leven voel je dat er iets niet klopt. Je voelt je niet voldaan, ongelukkig, ingedut of juist gestrest. Je rent van hot naar her, probeert aan het plaatje van de perfecte moeder, partner en werknemer te voldoen. Je leeft volgens ingesleten routines, zonder echt na te denken of te voelen wat dit met je doet. Is dit wel wat je wilt? Je probeert die gedachten te verbloemen, door druk bezig te blijven. Of je denkt juist veel na, piekert je suf. Je bent je ervan bewust dat jij iets moet veranderen om je leven te leiden zoals je wilt; met voldoening. Maar hoe?

Mentaal in beweging komen is lastig wanneer je fysiek op dezelfde plek blijft, met dezelfde prikkels en dezelfde gedachten die steeds in cirkeltjes rondgaan. Lichamelijk gaan bewegen is dan de eerste stap. Dance & Fun (Yoga Dance) is de leukste manier om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. Tijdens het volgen van de danspasjes heb je geen tijd om te piekeren, je komt echt uit je hoofd, waardoor je heerlijk ontspant en aan het eind van de les volop nieuwe energie hebt. Je spieren worden soepeler en sterker door Dance & Fun (Yoga Dance) én je wordt er gewoon heel erg blij van!

Wat houdt Dance & Fun (Yoga Dance) precies in?

Iedere vrouw kan meedoen aan Dance & Fun (Yoga Dance); jong en oud. Je mag helemaal jezelf zijn, want lekker dansen en plezier maken staat voorop, zonder prestatie. De vloeiende dansbewegingen komen steeds terug in een ander ritme, combinatie en op een andere melodie. De pasjes zijn dus gemakkelijk te volgen. Natuurlijk is het in het begin even oefenen, maar juist wanneer het niet direct lukt geeft dat je waardevolle inzichten. Raak je gefrustreerd, wil je het perfect doen of kun je het loslaten en lekker je eigen ding doen op het ritme van de muziek? Meedoen aan Dance & Fun (Yoga Dance) is een ontdekkingsreis, terwijl je geniet van heerlijk dansen en prachtige muziek van over de hele wereld.

Op locatie Dance & Fun (Yoga Dance) lessen volgen

Op locatie Dance & Fun (Yoga Dance) lessen volgen Dance & Fun (Yoga Dance) lessen kun je bijwonen op locatie in Geldrop, Eindhoven en Tilburg. Tijdens de Learn & Grow (Yoga Dance) ervaar je dagelijks de magie van Dance & Fun (Yoga Dance). Regelmatig organiseer ik workshops waarbij ik de deelnemers kennis laat maken met deze fantastische manier te bewegen Contacteer mij voor meer info: contact@byvanja.nl

Waarom Dance & Fun (Yoga Dance)?

  • Fijne muziek en een gemoedelijke sfeer. lekker dansen zonder oordeel of prestatie.
  • De lessen en danspassen zijn fysiek uitdagend, maar laagdrempelig. Je krijgt er energie van, iedereen kan meedoen en je kunt op ieder moment starten.
  • Het verbetert je lenigheid, concentratie, ademhaling, houding én je ontspant.
  • Bewegen is de basis voor mooi ouder worden, je traint je diepere spieren en blijft soepel.
  • Je ontmoet leuke, nieuwe mensen.
  • Het brengt je body & mind weer in verbinding met elkaar, in balans.

Bekijk ook:

Body-Mind-Walk-Talk-roze

Walk & Talk (Wandelcoaching)

Wandelen in de natuur is dé manier om rust in je hoofd te krijgen, te reflecteren en jezelf letterlijk in beweging te zetten. Wandelen kun je natuurlijk altijd en overal alleen doen, maar juist als je toe bent aan verandering is een goed gesprek tijdens een wandeling heel waardevol.

Met Walk & Talk (Wandelcoaching) gaan we samen op pad. Dat kan in groepsverband of individueel met mij als jouw persoonlijke wandelcoach.

Body-Mind-Learn-Grow-roze

Learn & Grow (Retreats)

Pas wanneer je uit je vertrouwde omgeving komt, dan sta je écht open voor veranderingen. Ga mee op een intensieve retreat van meerdere dagen in binnen- of buitenland en ontdek hoe jij je leven vorm wilt en kunt geven.

Met Learn & Grow (Retreats) ervaar je fysieke én mentale bewegingsvormen. Met individuele coaching, groepsgesprekken en alle ruimte voor bezinning, ontspanning en tijd voor jezelf.

Body & Mind by Vanja

Meld je nu aan en ontvang inspirerende nieuwsbrieven en blogs, die je elke dag kan gebruiken, rechtstreeks per e-mail. Na aanmelden ontvang je ook direct mijn e-book

‘365 tips, quotes en wijsheden’.

Ik wens je nu vast veel leesplezier!